Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens betydelse



I namnet kärlek färdas okonventionella ord
in i ljuset av förståelse och acceptans

"Älska mera det får hjärtat att slå"

och KÄRLEKEN skapar sköna minnen och
referenserna som lär oss att gå och stå utanför
och innuti vår egen verklighet

ÄLSKA mera . . .




Övriga genrer av DanSan
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-13 11:30



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Låter som ett sant slagord!
Älska mera!
Börja med sig själv
och vidga kretsen
som ringarna på
vattnet.
2008-11-16

  pussflufftess
"älska mera det får hjärtat att slå"

underbar sanning...

V A C K E R T ! !
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan