Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du mig gå sönder



hör du mitt skrik
under kalla höstnätter
känner du min saknad
stryka din kind
genom tystnadens murar

ser du mina tårar
ändlösa floder av förtvivlan
känner du min kärleks menlösa försök
krossas under tomhetens stormvåg

hör du mig gå sönder

ser du hur jag dör




Fri vers av devilsangel
Läst 366 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-14 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker dikt. Både upplägg och ord och innehåll. De två sista raderna är väldigt effektfulla och gör ont ända in i själen. Bokmärke blir det!
2008-11-14

  Rolfsdotter
Smärtan blir tydlig genom dina ord, starka rader!
2008-11-14

  Elaine.S VIP
Så mycket känslor att jag tappar andan, det här är sorg!!
2008-11-14

  Michaela Dutius
Tårlös gråt som skakar läsaren...oerhört stark och berörande...din smärta är stor
2008-11-14

    Lindizz
oj, ord som går rakt in i hjärtat, blir tårögd...öppen, starkt och smärtsamt skrivet.
2008-11-14

  Mona*
Ord som skär i hjärtat.
2008-11-14

  Aisha VIP
"hör du mig gå sönder
ser du hur jag dör"
jag kan inte komma på en tillräckligt passande kommentar..mer än att du har beskrivit känslan till hundra procent...hela texten...sparsmakad...med få ord...men säger allt!
bokmärker!!
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel