Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inga nyheter, inte mycket att göra, svårt för läkaren at ta dom orden i sin mun


Doshöjning ggr 33

Forskningen går framåt,
menade den kaffedrickande läkaren
vi använder oss av brainstorming.
Den vetenskapliga vägen otillräcklig
flexibilitet nödvändig
när facit saknas.
Kroppen har slutat svara
vi höjer dosen 33 ggr
apoteket vägrar leverera.

Biverkningar eller resultat förväntas
maratonlopp eller diabeteskänning
en dag i taget eller en bara en stund




Övriga genrer av jardan
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 17:47



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Hur väl känner jag inte igen detta scenario.
Det sitter i mitt system, och jag känner det när jag läser texten.
Min vanmakt, min förtvivlan, det som blev ett livet man inte önskar någon....allt beskrivet med dina få rader!
Skickligt får du fram MYCKET mellan orden..... applåd. Bokmärker
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan