Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=7M-Sag_cBAY


En önskan, ett löfte. Min sanning

 

 

Jag respekterar din tro
men låt mig tro på vad jag
vill.

Jag vet att i detta liv har du
kämpat
som jag.

Mer eller mindre, men oavsett
du har kämpat. Det finns inga
vinnare eller förlorare. Bara mänskliga
spelare i livets spelbricka. Svart eller vit.
Oavsett i vilken ruta du befinner dig i.

Vi alla söker och ibland våra vägar korsas.
Låt oss utbytta ord och med en hälsning
lämna allt som finns bakom, finna
frid i varandras närvaro skapa stunden
som är våran utan att skapa mer krig för
vad vårt hjärta behöver mest av allt
är att vila och känna sig befriat som

att det svävar och flyger för en sekund.

Vårt hjärta slår för oss varje sekund som går
låt ditt hjärta vila i mina ord för en stund. Jag
vill dig väl. Mitt hjärta slår tröttsamma slag och
varje andning ger mig hopp, hjälper min längtan
leva vidare.

Att älska

Jag vill kunna älska med hela mitt hjärta
även då det tycks vara svårt.

Det är därför jag lever, det är därför jag finns.
Det är därför jag fortfarande pratar, för att
jag älskar världen, mänskligheten, dig. Du underbara
människa.

Jag vill inte ha någonting från dig, bara se dig av lycka
skratta eller av sorgen gråta medan du befriar ditt hjärta.


Vad mer kan man begära?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 534 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-16 15:59



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fint skrivet med mycket kloka ord...gillade musiklänken också, även om jag inte förstår den, helt underbar att lyssna på
2008-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Och du tror att du kommer till himlen på grund av det?
I rest my case...
2008-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Med andra ord: Var fullkomlig, som Ali.
2008-11-16

  Domino
Vackert=)
2008-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Det märkliga är att så fort man uttrycker sin åsikt så klagas det på att man inte respekterar andras.
Man undrar ju då var bristen på respekt egentligen sitter.
2008-11-16

  Lyckohäxan Enediel
Du har ett gott hjärta och du skapar så vackra rader.
*klappar händer*
Snyyyggt det här!
2008-11-16

  Jack E. Gladh VIP
Härligt skönt inblickande i vad som är viktigast i mänskliga relationer. Befriande att läsa.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman