Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den perfekta drömmen (tills den spricker)


amore på ett moln

Jag dansar vild och fri
Jag spelar dina strängar
för i min fantasi
springer vi på sommarängar

vi dansar på marränger
där havet speglas blått
vi glömmer, bara leker
och skrattar lite smått

vi sveps iväg med vinden
och tar sjumilakliv
sedan gosar vi varandra
och älskar våra liv




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|