Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta viskar till ditt



nuddade för en stund
det vackraste i livet
fick känna det som
bara sagorna berättat

fick gåvan
men förstod aldrig
hur bevara den

ödet sträckte fram
de ljuvaste rosor
av skönaste doft
men olärda lät vi taggarna
riva sår i våran kärlek

kanske bär vi tiden
som läkande vän
trogen om vi orkar ge
vårt hopp att åter kämpa

hör du mitt hjärta
viska till ditt

" jag stannar hos dig
även när du inte ser mig
finns kvar till stormen lagt sig
och vi utvilade
orkar älska utan att gå sönder"





Fri vers av devilsangel
Läst 388 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-11-21 18:21



Bookmark and Share


  Aisha VIP
"jag stannar hos dig
även när du inte ser mig.."
så innerligt vackert skrivet...
...stor kärlek....!
A.
2008-11-28

  **AnneLiten**
Mycket vacker text, tycker kärleken känns starkt
2008-11-22

  isabel louise
vackert och berörande som alltid!
2008-11-22

  genni VIP
Som alltid så ömt och fint skildrat.
2008-11-21

  Sladjana Zubcevic
"ödet sträckte fram
de ljuvaste rosor
av skönaste doft
men olärda lät vi taggarna
riva sår i våran kärlek"
Underbart skrivet.
2008-11-21

  Michaela Dutius
Så vacker...så skör.. så berörande men med så mycket styrka inlindad i det sköra.
2008-11-21

  aol
så ömt älskligt vackert och tllitsfullt
2008-11-21

  friheten
åh, s underbar, speciltt slutet
2008-11-21

  prinscess VIP
smekande varmt vackert
2008-11-21

    Maria Malm
Det är svårt att hantera såna rosor..innerligt och fint skrivet..
2008-11-21

    Melona
fin och innerligt välskriven
önskebön
två hjärtan emellan!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel