Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En läkande smekning



och just i den tyngsta saknaden
där ekot av tystnaden
bildade hål i min själ

ringde du

som att du läst av
mina tankar
mitt innersta
men varför inte

det är ju vad du alltid gör

din röst var en
läkande smekning
i allt som gör ont

jag saknar dig
sa jag trevande blygt
utan att på något sätt
tränga mig in i ditt revir

jag saknar dig också
svarade du
lika ömt försiktigt

och jag förstod
att vår kärlek
aldrig kommer dö

den vilar djupt
efter orkaners
starka krafter

men kan aldrig någonsin dö




Fri vers av devilsangel
Läst 425 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-22 18:45



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...vackert......!!
2008-11-28

  Kristina Wallbing
Mycket fin dikt som känns äkta och berör därför!
2008-11-25

    Lindizz
Kärleksfulla ord som berör, vackert skrivet.
2008-11-24

  Michaela Dutius
En skimrande vacker väv av ord födda ur storm och orkan- med övertygelsen tydlig i varje bokstav
2008-11-23

    Bodil Sandberg
Jag får gåshud..aldrig har jag väl läst en dikt så fylld av kärlek och värma vilja och lusta...underbart vackra längtandes rader min vän!!!

och som alltid en titel som mjukt leder en in i hadlingen - applåder!!
2008-11-23

  "Silver" VIP
En något mer konkret text än de tidigare jag läst av dig, en specifik tydlig situation, och en härlig sådan, med en odödlig kärlek!

"jag saknar dig
sa jag trevande blygt
utan att på något sätt
tränga mig in i ditt revir"

Det kan krävas så mycket mod för att våga de orden ... och här blir de ömsint besvarade. Härligt.
2008-11-22

  aol
så gripande vacker poesi
2008-11-22

  isabel louise
ÅH så vackert!!! blir helt tårögd vännen! är glad för din skull..
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel