Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lev livet innan livet lever dig… Finn nåd inför dina ögon!


BIKTEN

Älskar drömmars rike
var du som är stilla, växer fri

Ljuset i mina ögon
var du infinner dig, dessa ser

Vara ännu vid liv
sålunda, glömmer ej livet vem lever

Mina sanningar söker
var jag inte dem vägrar:

– I din intagna tanke!





© MP-Havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 914 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2008-11-25 12:11



Bookmark and Share


  Ellan
Fint skriven.. vacker man blir tagen och
som du säger lev livet...
ha de gott / Ellan
2008-12-21

  Michaela Dutius
En underbar dikt som berör djupt djupt inne i hjärtat
2008-12-17

  Gunilla Söderström Hallström
så underbar text den berör den värmer
2008-11-30

  Smurfan
Finn nåd inför dina ögon!
Ja, gärna. Drömmarnas rike
där lever jag...
:)
2008-11-27

  berxper
Det gäller att vara en del av livet; att aktivt delta med glädje och kärlek... Drömmar är bra, men det bästa är att förverkliga dem - gå vidare i livet...
Rubriken kan både vara ett budskap eller en bekännelse.
Bravo!
2008-11-27

  * Ammi *
En sån underbar poesi, som vanligt flödar ditt hjärta och dina ord i ett klingande fall som får hela ens inre att njuta
sånt här vill vi läsa ja ...!
2008-11-26

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gripande, känslosamt
och underbart vackert
2008-11-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fäll ut Dig! Häll ut Dig!
I livet och se till, att
Du får det, som Du vill...
Älska, gråt men se till att det
händer så, som Du vill, då först
känner Du, att Du verkligen är till!
Men gör det redan nu, Du!!!!!
Dina ord fångar mig HAVSBRIS!!!!!
************************
2008-11-25

  Gunilla VIP
Fina tänkvärda ord
letar sig in i hjärtat!
2008-11-25

  aol
underbar sann poesi ja lev nu under vandrande skyar
2008-11-25

  Regular
Vackert och kändes renande att läsa idag
Applåd
2008-11-25

  Eva Langrath VIP
Så vackra ord om detta viktiga att det är just nu vi lever.

Eva
2008-11-25

  the apache kid VIP
beauty and texture...apache
2008-11-25

    ej medlem längre
Sköna ord och tankar.. om friheten i drömmen.. om ljuset i ögonen.. om att leva .. helt och fullt
2008-11-25

  Jack E. Gladh VIP
Mycket stark berörande skrivet. Modiga ordval som fungerar och ger patos och tyngd åt dikten. Strålande bra!!
2008-11-25

  Mats Henricson
MAN SÄTTER SIG TILLRÄTTA, LÄSER OCH.......NJUTER ,en stunds flykt från den grå vardagsrealismen, TACK ! Bokmärker !
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris