Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så enkelt är det


svartsjuka.




det finns stunder då jag undrar
vad vi någonsin fann
i varandras blå

och när jag tänker på dig
går en ilning vid min ryggrad
en blick som viker
en framtid
som aldrig består


ändå
din hand
vid hennes kala sätt
och marken vibrerar
din tröst
och sorgeskog
är hennes marker nu



slagfält över mitt bröst
öppnas vid
horisonter
spricker vid min hud


tidevarv rubbas

och min världsbild
rämnar


















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 870 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-11-27 22:17



Bookmark and Share


    Plumflower
Superfin verkligen
2008-11-30

    Cronopio
Delikat, kära Edith. Visste inte att du hade de här känslorna för mig. Vackert, nästan till tårar rörd blir jag.
2008-11-28

  Fredrik Stillesjö
Hej felstavad!

Smärtsam, tar tag på något sätt. Hälsar vännen Fredrik
2008-11-28

  [ShadowWalker]
Porlande bäck av lika igenkännande ord som känslan av att sätta ner sina bara fötter i det där kalla vattnet som man vet bara leder bortåt och åt ett håll man själv inte kan följa, men ändå så vackert...

DU har ett sätt som så oerhört få att med mjuka små nästan viskande meningar få fram ord bakom texten som hörs lika tydligt som om de vore skrikna i ens öron.

Tack för fångsten, mycket bra, som alltid!
2008-11-28

  Maria Zena Viklund
den här känns vid mig, starkt och bra skrivet!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP