Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
so what you gonna say in private


själagårdsgatan.



det finns något allmänmänskligt
i sättet du rör vid mig
när du inte ser


du sa
jag var
en sådan som älskar

och jag undrar hur man kan vara

annars


november föll
och du vände dig om
dina ord blev det
som definierar gatorna
broarna
där vintern sviktar
och endast själar vandrar


och jag vet att jag är
en sån som du sa

och under huden
i mina vener
längs mina kinder

bläck
vid mina fingrar




















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 738 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-05 11:22



Bookmark and Share


  Robert W
"du sa
jag var
en sådan som älskar

och jag undrar hur man kan vara

annars"


raderna känns så sanna. och kanske därför så sorgliga.
de talar så personligt men kan ändå appliceras på så många. däribland mig själv.

det här är en underbar text.
2008-12-31

  Carola Zettergren
Enastående!!!!Underbart bra!!!
2008-12-05

  Maria Zena Viklund
just sådana här ord av dig gör mig stum och som jag älskar dem, applåd o bokmärke!
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP