Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam är stark, tills ensamheten blir starkare...


Diagnos; Nosferatus syndrom


Smaken av ditt hjärtas febriga nektar
klingar metalliskt av mot min ilande tungspets

dina lemmar släpper taget, faller
samman som en suck

Glansen i dina ögon mattas av, ditt vilda
uttryck av skräckblandad tjusning förbyts
i en skymningsliknande tomhet

febern blir ljum
färgen på dina läppar grå
klimax ett avlägset eko


Jag sjunker samman över din död, tom
sånär som på törsten efter mer
grämer mig för en sekund innan beslutet
gör sig självt

mitt blod väter din tunga

giftet gör sitt, förbannelsen
resten






Fri vers av Gawain
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-02 00:30



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Grym
Grymt bra!
2008-12-02

  Söder
Du beskriver det så bra! Riktigt bra!
2008-12-02

    ej medlem längre
Ja du.. det är svårt att kommentera ett ämne som detta om än du målar upp en bild i mitt inre.
För det är just så, målande.. och filmen spelar upp sig själv.
C
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain