Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom flicka räddare.






Egentligen är han ingen. Son till en grisfarmare i Texas. Lämnade den lilla småstaden. Hade lite tur i Vegas. Träffade fel människor. Hamnade i Hollywood. Hittade en utblottad tanig tjej på femton, drogade henne och skapade film.

Han tar en. Brukar, nöter ut och kasserar. Han tar en ny. Det rullar snabbt. Pengar, droger och sex. Lockar med kontanter och berömmelse. Så jävla oskyldiga alla är. Han är kung. Ingen bråkar med kungen.

Kommer hon in. Osäkra steg mot skrivbordet. Tonårsleendet tvättas snart bort. Byxorna redan uppknäppta. Vinkar ner henne. Fattar tag om huvudet. Stöter hårt tills hon spyr. Hon duger.

Titta på vackra flickan med rinnande mascara. Vet mamma vad du gör? Bryr hon sig? Jag bryr mig sötnos. Kom så. Torka tårarna nu. Smaka på detta. Gott gott.

Efter ett tag blir allt smutsigt. Kan inte hoppa av. Kan inte bli tillräckligt stor. Kan inte spruta längre. Flickorna som skelett. Alla så jävla oskyldiga.

Springer med blodet fullt. Springer hem. Livremmen viner. Svinen stinker. Behaglig tystnad. Mörker.





Prosa (Novell) av Erika H
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-08 13:34



Bookmark and Share


    Bealiis
Oerhört.
2008-12-09

  Jonas Rudberg
Det gör ont att läsa din text. Så bra är den.
2008-12-09

  Daniel_78 VIP
läckertberättat
2008-12-09

    ej medlem längre
Så jädrans bra beskrivet om det som jag önskade inte fanns...
Strålande!!
2008-12-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, fy 17, vad jag mår illa efter att ha läst denna obarmhärtiga verklighetsskildring. Får ju tankarna på ''Lilja forever''. Så maktlösa alla är inför dessa grymma fakta. Tänk att vi alla har blivit så maktlösa......
Berörande är bara förnamnet min vän!
Applåd
2008-12-08

  Per Teofilusson
Ohygglig och allt det där vet man. Men du skruvar och skruvar med dina korta meningar att hetta börjar vällla framtill, och kyla baktill. Tystnaden sväller in som en nåd. Sista meningen är så stark och så bra, i sin fragmentering som börjar vetta åt ett halvt vansinne. Hur är det nu igen med statistik? Porrfilmsbranschen är väl en av de tio största näringarna i världen.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Erika H