Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen, kryssningar på havet och olyckor inombords..


Storm i groggen


Botten i glaset är aldrig djupare
än dess betraktare
- men havet, hur djupt är egentligen det?

tankarna surrar, vågorna suger
men skräcken för det mörka väcker smak
för det enkla


stunden är svår, men förnuftet
får råda


Man sväljer och torkar

mina tårar blir aldrig så många
att de slukar mig hel

möjligen kan sorgen, för stunden
te sig större än den verkligen är






Fri vers av Gawain
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 01:21



Bookmark and Share


  lyckeli
Kiel?

skämt åsido, sorg i dessa rader...
2008-12-15

  Fagra
åhå.. på ett skepp på ett öde hav bär det av, sorger och bekymmer. jo du kan allt det här, och du vet hur det känns.
2008-12-14

  glasblåsarblå
storm, känslostorm.
det här är starkt men utspätt.

och tur är väl det
2008-12-14

  Fredric
Cinderella...
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain