Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena av dig

 

Minnena
av dig
vilar aldrig

De bränner
hål i mitt hjärta

Snälla, låt
mig vila




Fri vers av Jessi
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-08-18 22:27



Bookmark and Share


  Markattan
Liten, hjärtskärande och igenkännande.
Väldigt kort, koncis och bra!
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi