Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel av död

ängel av död
ta mig med
till din himmel av försoning
bär mig på dina vingar
över mörkrets sista vatten
flyg mig hem till den plats
där jag finner ro

ängel av död
livet var inte menat för mig
får jag be om en resa
dit ljuset helar
min krossade själ

jag försökte mitt bästa
här på vår jord
gav mitt hjärta rent och äkta
men brast i roller
där jag borde gett mer

ängel av död
min smärta är av det slag
att jag inte kan andas
skrattet har jag tappat
tårar är av blod

vet du om att jag inte ser
något annat än dig
när jag söker hoppet
så ta mig med dig
när du flyger nästa gång

visa mig himlen
som orkar rå om mig
jag vet att du kan bära mig
utan att tappa grepp
då jag blir tung i din famn

ängel av död
min sista önskan

ta mig med




Fri vers av devilsangel
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-19 20:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker....med dödslängtan som en kall strimma genom hela dikten.....berörd- tårögd
2008-12-28

  Lars Granlöf
Vackert, smärtsamt.
För mig är dock ingen ängel död.
de är hopp

Du poeter så bra
2008-12-20

    Lindizz
sorgset, smärtsamt och mycket berörande, du skriver så nära och djupt att jag blir stum. Verkligen en vacker men stark text. sänder dig kramar.
2008-12-20

  SeXara
Så sorgsamt vännen.... vackert och ont. Livet är sannerligen ingen dans på rosor alla gånger. Var glad att du kan uttrycka dig så här, att kunna ge ord åt smärtan och gråten.

Med kärlek
A
2008-12-20

  Sladjana Zubcevic
"ängel av död
ta mig med
till din himmel av försoning
bär mig på dina vingar
över mörkrets sista vatten
flyg mig hem till den plats
där jag finner ro"
Jag vill gärna följa med...
2008-12-19

  Sladjana Zubcevic
"ängel av död
livet var inte menat för mig
får jag be om en resa
dit ljuset helar
min krossade själ"
Underbart skrivet min vän.
Djup och mycket stark.
Känner igen mig i varje ord...
Denna dikten berör mig starkt!
2008-12-19

  genni VIP
Sorgliga, smärtsamma rader...

Känslan kan vara så som i dina rader här,
men din tid är inte än.....

En vacker dag kommer du att stå stadigt med båda fötterna på vår jord och förstå att det är här du hör hemma, inte i himlen....

.....men vackert skrivet



KRAM
2008-12-19

  Alstermark
Stark. Vacker. Man fångas. Läser, och läser vidare. Tar med sig. Snyggt radbrutet, för övrigt.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel