Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... till en enkel fäbodjäntas heliga rodnad..


Näckens löfte


~ se mig i ögonen och neka,
viskade näcken

och se, mungipan hennes
kröktes aldrig så lite




...




Fri vers av Gawain
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-20 12:00



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ser det skälmska i hennes blick! Kanon!
2008-12-20

  Just Emotions
applåder i massor*
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain