Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja... dikten säger väl allt... :)




Lill Lindfors

 

Lill, kära Lill
du är så rätt
Vacker som få
jag kan inte se
mig mätt

Du är begåvad, rolig
med en röst som smeker
och berör
Den ibland ger mig tröst
när något mig oroar och stör


Du är mångfacetterad
och ditt utbud är brett
brevid dig står sig andra
helt enkelt slätt


Du är engagerad i barn
som har det så svårt
Är med och tar tag
i ett ansvar som är vårt


Jag ville bara säga
att du är underbar
och att din röst
och skönhet
andan ifrån mig tar




Fri vers av Jessi
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-08-21 09:58



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vilken fin hyllningsdikt du tillägnar Lill ...
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi