Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impressioner



Vilandes på täcket
Den knutna näven
I sig rymde nattens
Mardrömmar . . .

Handsmekningen och
En fjäderlätt morgonkyss
Den kittlande viskningen:
Öppna din hand, dina ögon.

Tårarnas befrielse medan
Drömmarnas essens blev
Till stoft i luften. . .

Utanför fönstret, vädrets
Nyckfulla rörelse och lek
Snöflingornas dans på ett
Blåvitt himlavalv







Fri vers av Night Soul Woman
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-03 11:42



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vackert
och
mjukt att landa i
2009-01-03

  JNI
åhh vad du skriver bra !

som även ett citat av en "okänd", "Snöflingor är ett av naturens bräckligaste ting, men se bara vad de kan göra när de håller ihop"
2009-01-03

  Ezmeralda VIP
Vilken talande text, underbar.
Endast genom att vara öppen kan vi ta emot.
2009-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Så skönt att uppleva denna befrielse.
Endast en öppen hand kan ta emot.
Knivigt för kommunisterna...
2009-01-03

  Ronny Berk
finskriven poesi som väl beskriver känslor, inombords och med utomhus välfunna metaforer...poesi som kittlar och dansar...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman