Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln är stulen från herr bukowski.


ett rum finns i hjärtat som aldrig fylles ut.


och hon andas lite närmare
säger att
vi är väl alla fulla av dom där hålen
de som gör oss
förgör oss

hos vissa är dom svarta
hos andra bara tomma
uttryckslösa
fulla av sorg
hos en del svämmar dom över
fyller marker av regn
blir midvinter
frost
det som håller läppar slutna


och hon ler och viskar
vi är väl alla fulla av dom

hålen
hos vissa gapar
ekar dom tysta


hos andra bara blänker dom till
fastnar i halsgropen
slinker in i ögonvrån
blir ett med tårkanalerna
och allt det där man andas











Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 900 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-05 23:38



Bookmark and Share


    Plumflower
bland det bästa jag läst av dig! fantastisk! och så sann...
2009-01-13

  Sanchez VIP
ett vackert skriven konstaterande
2009-01-12

  Carola Zettergren
STRÅLANDE POESI!!!!
2009-01-06

  albertina
Jag tycker att inledningen är det bästa.
Kan verkligen känna orden nära.
tack
2009-01-06

  Solstorm
det är så fint
och ibland glömmer
man bort att andas.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP