Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”O praeclarum custodem ovium lupum!”*



*An excellent protector of sheep, the wolf! (Cicero)


Åh israel, varför har du
i stridens hetta försakat
dig själv?


Spöken av det förflutna
Framtidens vuxna
De som icke kan blunda
De levande barnen  

De döda barnens ansikte
Väcker guden från sin sömn
Blir folkets enhetliga röst

Israel, Israel.  Åh Israel


”Jag är israel, men skäms för min regering”, säger en av demonstranterna vid muren mot Gaza. Militären har börjat skjuta tårgas och gummikulor mot demonstranterna.” svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2286513.svd




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 590 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-08 11:23



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du det blir
värre och värre...
Var finns den Dam
eller Herre, som kan
sätta stopp, till vem
vad skall vi lyfta vårt hopp
så det på detta blir stopp...
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle skämmas för Hamas om jag var palestinier.
Det är Hamas som provocerat fram denna konflikt med 425 terrorattentat sedan september 2000.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman