Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Det du inte ville veta.

Ingenstans har jag lämnat mina spår
ingenstans hos dig
för om du kunnat se min
gestalt där bakom hörnet hade du undrat
min orsak hade
du nyfiket
frågat mig och jag hade svarat dig

det du inte ville veta.
Det du inte ville veta.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP