Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad dumt

Man sade sig
belästa och inutiskådade
och
Man sade
förkortande evighetslängder
förlorande evighetsrörelse
eller
fan va dumt att du cyklar när det regnar på isig gata.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-13 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP