Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologisk ensamhet

 

 

Hon luktade ensamhet lång väg

biologisk ensamhet

hon luktade hunger

sjuklig hunger

hon stank ångest

medfödd ångest

 

Låt tiden gå snabbt

skruva fram alla klockor

alla människor ser ut som dockor

 

finns inga levande kvar

 

allt har en början och ett slut

 

Luften runt henne var redan upptagen av skräck

ingen kunde andas i hennes närhet

syret var slut

 

 

Jag höll av henne för mycket

för att tycka synd om henne




Fri vers av Miss Mod
Läst 514 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-01-14 19:32



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
du är knivskarp.
2009-08-11

  Nils Teodor VIP
Mycket bra slut!
Tål att tänka på.
2009-07-21

  Jean-Michel Orblin
Oj den här var stark!
2009-01-16

  frantic
vad kan jag göra
annat än hålla med..
som ett retrospektivt
sorgligt konstaterande..
att spegeln föll i kras
för det är för kallt
för att vara ett betraktande..
och det är för verkligt
för att vara konst..

skitbra! helt enkelt!
och slutet.. ja, slutet är så
sorgligt bra..
som dikt..
2009-01-15

  friheten
Slutet är helt underbar!
2009-01-15

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner så väl igen... allt
har varit sjuk i snart ett år
varit så nära att gå bort
och plötsligt känns det som om alla
runt om mig är fienden, är doktorer
och jag är ensam...så ensam
i kampen..

Jag tyckte både att den var så...perfekt och samtidigt skrämmande nära...
2009-01-15

  Rune Thorsell
Jag såg henne i går utanför T-banan. Köpte "Situation" av henne.
Kostade 40 kr.
2009-01-15

  Svartsilver
en väldigt bra text!
den gör ont att läsa...smärtan når mina sinnen.
2009-01-15

  duvan59
Otroligt innehållsrik och klok text bokmärker och applåderar alldeles strålande.

Kram
Lotta
2009-01-15

    Miss Bea
Vackert och omskakande på samma gång. Applåd!

/Miss Bea
2009-01-15

  Fokus
Absolut enastående!
Äkta empati är att ställa sig bredvid en människa och detta är rakt av som det ska vara.
Applåderar denna, hur många gånger som helst.
2009-01-15

  Carola Zettergren
Fantastiskt bra skaldat, tycka synd om, är inte kärlek !!!!
2009-01-15

  VampyrÄngel
Intressant skrivet.. svårdefinerat, men bra!
2009-01-15

  Mats Henricson
Klurig......
2009-01-15

  Lotti
starka rader speciellt det sista.... jag höll av henne för mycket för att tycka synd om henne.... mumma detta
2009-01-14

  lyckeli
starkt, aj så starkt...
en bra, men "göra-ont" text....
2009-01-14

  leika
bra!!
2009-01-14

  Njord
Kära Miss Mod!
Jag vet inte hur jag ska läsa det här, Fyllt med ångest tror jag, med mycket självförakt. Texten luktar skräck och får mig må "dåligt"
Men du skriver ändå detta hemska så bra.
2009-01-14

  Marie Å
En dikt som berör.....
2009-01-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ohh ja, den var stark
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod