Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen somnar när Solen vaknar



Låt marken bära dina steg

Låt vindens fingrar dig smeka
Ge efter utan att tveka

Hör piplärkans fylliga lockläte
Låt inte världens skönhet bli förgäten

Älska stunden som i dig skapas
Du kommer bära den livet ut







Fri vers av Night Soul Woman
Läst 456 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-01-14 22:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag har bara ett par få stunder till att kunna göra just det
Det är svårt


Men man lär sig välan

Tack för påminnelsen
2009-01-21

  glittertindra
fin :)
2009-01-15

  Yrre VIP
Så underbar! Tack!
2009-01-15

  John William
Jag gillar ditt bejakande sätt att närma dig skrivandet på.

Som du graverar in glimtar av ljus i mörker.
2009-01-15

  Fredrik Stillesjö
Hej night soul woman

Oerhör vacker och talande dikt till mig... Hälsar Fredrik
2009-01-15

    Bodil Sandberg
Vacker titel och underbar dikt..härligt..superbt..ja
2009-01-15

  Sanchez VIP
optimistiskt som alltid från din penna :)
2009-01-15

  Quasimodo
Luftlätt berörande i att vara här och nu, älska i det som livet är och blir !!
2009-01-15

  Måna N. Berger
"Älska stunden som i dig skapas
Du kommer bära den livet ut"

Jag ska försöka...
2009-01-14

  Maria Zena Viklund
vacker!
2009-01-14

  zinna
Åh så fantastiskt vackert
tack för dom orden
dom ska jag bära med mig till sängen
kram
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman