Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuda livet till dans.

Vävda vackra tapeter
och en långsam melodi
ett lustspel från förr
skimrande förbi

Stilla jag tänker
ser fönsterkarmen flagas
att så möta livet
när det åter dagas

Att varsamt famna
var minut som gick
ge mig varats lugn
i kaoset som jag fick

Lägga mej ner att vila
smeka en trasmattefrans
så varsamt stiga upp igen
och bjuda livet
Till dans.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 19:22



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Ja, visst är det så att dessa ögonblick av insikt och tillit kan komma i sådana vardagliga rum, med en flagande försterkarm och en trasmatta, jag känner så väl igen det där.
2009-01-20

  Michaela Dutius
Bjuda livet till dans....mitt i vardagen..det är en viktig sak att göra

Mycket vacker dikt!
2009-01-20

  Eaglemountains VIP
Vacker poesi , i hoppfullhet skriven .....
2009-01-20

  Eva Langrath VIP
Så vackert hoppfull.

Eva
2009-01-20

    Maria Malm
Man behöver få vila ibland, för att orka bjuda upp livet till dans.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP