Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest och irrande i långa korridorer

 

 

Hon kom för att göra slut på,

sin outhärdliga önskan att vara med.

 

Hon kom för att göra slut på,

denna blinda och skärande smärta.

 

Hon hade ingen aning om,

att livet kunde bestå av brutala separationer.

 

Att lycka kunde förknippas med gift.

 

Att rosor kunde lukta lik.

 

Att de avflagnade trädgårdsstolarna var liv.

 

Att hon inte också kunde känna,

svettlukten i byxlinningen.

 

Saknaden av famntag, tomheten i händerna,

den omötta blicken.

 

Skuggorna under hennes ögon.

 

 

Ångest och irrande i långa korridorer

 

 

 

 

Hon tog allt i sina armar

släppte allt

viskade

 –Jag kommer tillbaka…….




Fri vers av Miss Mod
Läst 439 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-01-20 19:34



Bookmark and Share


  När vi blir strukturer
Det är riktigt fint och det är riktigt beskrivande. Den förmedlar bilder till mina hjärnceller.
2009-02-09

  Suzy med punkterna
Vilken upplevelse jag precis fick. Suberb poesi
2009-01-22

  ingen
sjukt bra text!
berör och ja helt jätte bra!
fortsätt skriva sådana.
2009-01-22

  Carola Zettergren
Mycket bra skaldat av dig!!!
2009-01-21

    Calin
Jag önskar att jag skrivit den texten.Så otroligt bra skildrat.
2009-01-21

  Marie Å
En dikt som berör......
2009-01-20

  Ronny Berk
svår ångest berörande beskrivet, metaforer som griper ; "långa korridorer" stirrar med tomma ögonhålor...är slutet en förhoppning eller ett brutalt slut...
2009-01-20

  Ronny Berk
svår ångest berörande beskrivet, metaforer som griper ; "långa korridorer" stirrar med tomma ögonhålor...är slutet en förhoppning eller ett brutalt slut...
2009-01-20

    Al Lanzon
Tragiskt, hela texten förmedlar ångest, men väldigt bra skrivet!
2009-01-20

  Gunsan
Den här texten fick jag läsa flera gånger ... jag känner att den betyder mycket sorg och smärta även om jag inte vet vad den handlar om
Den känns lite otäck - som att den beskriver något otäckt som du inte riktigt vill säga ut
Jag tror det kommer en fortsättning ...
2009-01-20

  Lotti
dessa rader griper tag
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod