Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ensam, är ett stim av fiskar

  

Som hoppar och förföljer varandra,

inuti hennes mage.

 

När han ser henne,

upphör folkmorden,

vårens sav stiger i deras ådror.

 

Jordens drottning,

endast iklädd ett,

halsband av örter.

 

Varje ben i hennes skelett,

har satts på plats.

 

Varje ben i hans skelett,

har satts på plats.

 

Jordens drottning,

med ett armband av örter.

 

I slottsskogen bygger,

vilsegågna barn kojor bland träden.

 

Ovanför deras huvud börjar världens guld vända ned,

snart är det skymmning.

 

Desperat skymning.

 

 

 

 

Han tog med sig en del,

när han gick....

det sista hundskallet i dalen

doften av nyslaget hö

vattnet från en underjordisk flod.

 

 

Liv.......

 

 

 

Somnade badandes av svett,

efter den outhärdliga ansträngningen.

 

 

 

Ber till kvinnan som,

håller,

käftarna på lejon öppna.

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 384 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-21 17:24



Bookmark and Share


    Tea Alex
vårens sav stiger i deras ådror


Yes! Bra skrivet!
2009-03-27

  Eva Langrath VIP
Dramatisk och trolsk jag sugs in i orden, tack för god läsning.

Eva
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
"När Du ser mig upphör folkmorden"...Wow! Oerhörd rad!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod