Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Installerad


Nu är han installerad
och världen håller andan -
med viss tillförsikt

Snart är den installerad
min "nya" dator
och jag håller andan -
med bredbandstillförsikt

all annan jämförelse förutan




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 18:07



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Förhoppningsvis vilar inte lika tunga förväntningar på din dator.. :)
Kul att se dig här!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP