Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag hatar dig

i och för sig gillar jag springsteen
och utan apple och chevrolet
står mitt liv helt still

men ändå...

frågan är inte om usa
behöver en svart president
utan snarare om vi behöver usa




Fri vers av Al Lanzon
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-21 21:37



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Helt sant!!! Mycket bra!
2009-01-23

  Eva Langrath VIP
Klok fundering

Eva
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon