Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
zanna


setts

vi har träffast på bussen två gånger av en ren slump. hade ingen vidare lust att gå av när jag skulle ville bara få vara med dig.. jag saknar dig.
jag tänker på dig varje dag.
du är min ängel.
när jag kliver på bussen håller jag utkik efter dig och hoppas att du är där.
saknar dig..
det gick nästan 2 år innnan vi sågs.
att få träffa dig dom här 2 gånger på bussen har muntrat upp mig att fortfarande hoppas att vi kan ses. jag älskar dig gumman. utan dig är jag inte hel. du gör mig hel.
du finns alltid i mitt hjärta lillsyrran..




Fri vers av Taggen
Läst 305 gånger
Publicerad 2009-01-23 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen