Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, poet. Utan potatis.

Skillnaden mellan dej och mej är
att jag vet när potatisen måste
sättas på och känner mig jädrans nöjd
när du ser efter, lyfter på
locket och ser en massa kokande vatten
Utan potatis.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 16:22



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Lyfter på locket och säjer:
"tituut? Ingen potatis?! Nää nu jävlar!"

Sen slänger ja det kokande vattnet på mej själv bara för att hetsa upp mej inför kommande middagar ;-)
Tack för en rolig läsning!
2009-01-24

  Mr Lindemann VIP
Jag är glad att du här sätter ord på det som mången av de som har könet i behåll och är män, lder utav
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP