Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens väsen och oväsen...




Buddha-san kan

Melodi: "Tändstickan och fimpen"


Man vem som helst ej älska kan
ej heller tåla bra
om inte man är Buddha-san -
japansk asket, trala...
En själens frände söker man
en sådan har jag haft
en snygg och mörk och långer man
med huvudet på skaft!






Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP