Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny luft


jag glömmer tavlor
tystar barndomsskrik
lägger handen mot
min egen kind
går i höstfärger
dansar i regn med
musiken på för högt
smeker frukostbordet
(inga smulor)
andas ny luft
ny luft




Fri vers av stannar kvar
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-08-30 11:52



Bookmark and Share


  AC
Ja tack och lov är sommaren slut, så att man kan bli som en människa igen. Tyckte om det här, speciellt dra-ett-streck-friskheten och frukostbordet utan smulor.
2005-08-30

    ej medlem längre
Jättesnyggt knåpat! Får en frihetskänsla av denna...
2005-08-30

  Rachel Roth
HÄRLIG!
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar