Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=hEsMZfYGqIM


En stund med mig själv . . .




Tryggheten i mitt sällskaps närvaro är givet.
Varför tar jag min närvaro för givet och väljer bort
och inte ger den ömsinta tryggheten även till mig själv?

Vi erbjuder illusioner skapade av sanna drömmar
Vi glömmer drömmarna och lever i den så kallade
verkligheten. Vi hånar vår intelligens och tro oss
veta bättre . . .








Fri vers av Night Soul Woman
Läst 277 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-05 21:38



Bookmark and Share


  Connie
O så bra skrivet, kan användas som citat!

Den enda som hindrar oss från att uppfylla vår dröm är vi själva!
2009-02-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så sant så sant och bra skrivet
2009-02-06

    Mr.painter
Braaaaaaa
2009-02-06

  Cosmic Johanna
Mycket kärleksfullt att ta sig själv i första rummet, denna dikt rymmer mycket. *Applåder!*
2009-02-06

  Ola Rydberg
ja tänkvärda ord
2009-02-06

  Lejonhjärtas poesi
Formligen älskar detta underbara poetiska alster, stående ovationer!
2009-02-06

  JNI
vilket stim du är i av härliga tankar du förmedlar !!
2009-02-05

  Måna N. Berger
Det här var minnesvärda ord, sådana som jag vill skriva upp på väggen över datorn:
"Varför tar jag min närvaro för givet och väljer bort
och inte ger den ömsinta tryggheten även till mig själv?"
Så klok du är!
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman