Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av min pojkvän som valde att avsluta sitt liv, den går aldrig över, men blir mjukare...


Du valde aldrig mig...

Det är som om det var i går jag såg ditt ansikte,

du sa att du var stolt av mig,

som klarade vända ryggen till

att jag accepterade

och att jag gråt med dig.

om jag bara hade vetat vad jag vet i dag...

jag hade kramat dig

hållt dig hårt

och inte släppt taget

före du hade bedt mig gå.

 

Tack för allt du var

tack för allt du sa

tack för alla misstag

smärta och gråt

utan dom hade vi inte varit här vi är i dag

Men det är inget jag mer hadde velat gjort än att ta din smärta från dig.

 

Jag saknar dig

jag saknar din röst

ibland vill jag bara ringa,

men jag vet att du inte vill svara

för du valde inte mig...

 

Det är som igår jag såg ditt ansikte

smärtan innom mig

smärtan inom dig

saknaden

av din varma hand

mot min

 

 

 

 

Vila i fred min vän...




Fri vers av zinna
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 12:45



Bookmark and Share


  Tera
Jag tycker om denna!

Den är full av smärta!
2009-02-18

  friheten
Straka rader
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna