Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bärre litte jorm!


Beständigt - obeständigt


Karlar kommer
karlar går

men

mitt vackra bord består...


(ett tag till)




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 20:37



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Vadå gör?? Kan jag hjälpa att bordet håller bättre än förhållandena... ;-)
2009-02-09

  Måna N. Berger
Bärre litte jorm - bara lite.. skoj?
Men förlåt, får jag ställa en indiskret fråga; vad gör du med karlarna på bortdet???? Bordet menar jag! Bort det!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP