Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör du som jag

dagen är lång
tristessen når
kan jag ?
försöker
en text som berör, upprör
väcker igenkännande
kanske leende
bonus når mej
uppskattning
kritik
jag finns




Övriga genrer av jardan
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-11 11:23



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Den där grå filten som trängt sig in i själen, den skingras av att man hör någon annans röst ''därute'', det finns någon i etern, någon som kommunicerar med mig. Alltså finns jag.
Jag känner igen mig.
2009-02-11

  lycksele
känner igen mej lite. du finns!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan