Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Consummatum est. Aulæum... En sorts hyllning till Quinnan (en särskild speciell)


Donna Aeterna


Hon är helerskan
hon är vildhonan
hon är allt det sköna
feminina

hon är dikten och konsten

Hon tar mig i handen ibland, lutar
sig mot min värme och låter mig
vila, mitt mot hennes

hon är vinet, hon är honung

Hon är viddernas vidder, horisonternas
horisont och alla soluppgångars färg

hon är Donna Aeterna
och hon är min






Fri vers av Gawain VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-12 15:02



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad underbart
att få en sån dikt
tillägnad sig.
Mycket vacker
och lyckliga kvinna
2009-03-04

  Mikael Lövkvist
En vacker hyllning till din Quinna och till det ni delar.
2009-02-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Sådan vacker kärleksförklaring
2009-02-12

    ej medlem längre
Bokmärkt!
Storslaget skön hyllning, berusande ljuvlig... :)
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP