Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ är begravd



mitt hjärta fryser
inuti isbergens fångcell
snart tystnar det sista slaget

tusentals ord
simmar vilsna på mörka vatten
håller hårt emot
så jag inte ska drunkna
vill förstå vad som hände
vill nå ytan lugn och orädd

min själ är begravd
under brända marker
låter jag den aldrig uppstå
till en kärlek så menlös
att aldrig ge tillräckligt
fastän gett dig mitt liv
allt jag har

min sorg förblöder
som följd av förlusten
vi kommer aldrig dit igen
vi kommer aldrig se
att vi nedbrutna
väljer skamliga vägar
bort från varandra
i ett fällande slag

men du kan aldrig
tala emot mitt hjärta

det dog för dig
det dog för dig




Fri vers av devilsangel
Läst 515 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-02-13 10:38



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vackert!
2010-02-07

    nudel
Smärtsam läsning....

Men vackert skrivet som vanligt!!!
2009-02-18

  Lasseman VIP
Åh!.. som vanligt min sköna så gör du DET!! berör mitt hjärta så starkt att jag måste torka mina ögon.. du är en fantastisk människa och poet av stora mått.. kram och applåder
2009-02-14

  Michaela Dutius
du kan aldrig tala emot mitt hjärta
det dog för dig
>men smärtan lyser levande blodröd i dina ord<
2009-02-14

    ej medlem längre
Smärtsamt vacker! Det isiga bergets fångcell, orden som simmar vilsna på mörka vatten och hjärtat som fryser...
Berörande!
2009-02-13

  friheten
Grattis!
2009-02-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
En skör mycket vacker smärtsam dikt som berör.
2009-02-13

  Sladjana Zubcevic
"min själ är begravd
under brända marker
låter jag den aldrig uppstå
till en kärlek så menlös
att aldrig ge tillräckligt
fastän gett dig mitt liv
allt jag har"
Smärtsamt vackert skrivet min vän.
2009-02-13

    Bim
...fin ,mycket fin,-du kan
2009-02-13

    Bodil Sandberg
Oj en av dina allra bästa..du har mästerligt fångat en känsla som skär genom märg och ben... och den dova sorgesamma rytmen!!..oerhört snyggt!!!applåder och sparas
2009-02-13

  Ronny Berk
en djupt berörande text som väl förmedlar känslor av en drunknads själ i mörknadens frusenvatten, välskrivet men förblöder i sorgens spegelbilder...
2009-02-13

  Mona*
Känner med texten
2009-02-13

  Micael Axelsson
En brinnande smärta. Från djupet sprungen. Saknad, sorg, rädsla. De strömmar mot en i en strid ström. Kan känna hur det pågår en inre strid, om att inte helt sväljas och förgöras av denna inre kamp.

Det är tungt vackert... vill så gärna släppa in ljus för att själv inte falla i tårar.
2009-02-13

  Svartsilver
jag förstår hur smärtan värker dig i blod!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel