Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När galenskapen knackar dörr….

 

 

kommer mardrömmarna

på dagen,

och tar över.

 

 

Ögonvitorna lyser.

 

Tryck över bröstet.

 

Blodet bultar i huvudet.

 

Hjärtat slår hejdlöst,

omkring sig.

 

Orden försvinner,

det går inte att tala.

 

Klamrar sig fast vid kala väggar,

som klamrar sig fast,

vid de bärande stommarna.

 

Galenskapen går vidare…

angreppet börjar avta.

 

Angreppet är över,

rösten knyter upp sig,

hesa stötar går att urskilja,

i ombonade februarikvällar.




Fri vers av Miss Mod
Läst 347 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-14 23:19



Bookmark and Share


    Silverarken
vart skall vi ta vägen?
Innåt min vän
2009-02-22

  Micael Axelsson
Panikångest är min första spontana reaktion o känsla. Ja, kanske det i sig är en viss mån och form av galenskap många bär
2009-02-17

  Fokus
Väl beskrivet. Angreppet går över och galenskapen går vidare.
2009-02-16

  LassO
eller om trycket kommer först och sen.. det andra. Bra beskrivet
2009-02-15

  Lotti
jag känner igen detta så tydligt..... dessa rader förmedlar både när den knackar på och när den avlägsnar sig, på ett äkta vis.
2009-02-15

  Suzy med punkterna
Mycket mycket berörande och ärligt naket. galenskapen tar över!
2009-02-15

  Marie Å
En text som känns..... bra beskrivning av detta som gör så ont...
2009-02-15

  Carola Zettergren
Ruskigt välbeskrivet och starkt det här!!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod