Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är lyckligt lottad. © Erik Brickman 2009


Tystnadens törst


Livet döden livet

min andning många dar

där livsfloden tryter

sen flyter

ur min tankes akvedukter

ner på marken vi cykeln

som en cirkel runt min fot;

den välkomna tröttheten

efter en dag

som lärare

som fyrtiofyraåring

min vardag

där jag uppmärksammas

bekräftas

"Det här är du bra på"

"Du är den bästa lärare jag haft",

stackars dom andra djävlar

som bara hör

tystnaden i sin törst.




Fri vers av Arowana
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 16:21



Bookmark and Share


  Daniela
Med den dopamin påfyllanden behövs ingen annan :) Gillade insikten och betraktelsen :) Kram
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana