Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid dessa steg ifrån



andas försiktigt i mig

du är luften
så jag kan leva

ge inte upp nu
vi är nära att förstå
spruckna ord
mot öppna sår

stundtals är jag rädd
kanske för dig
det du väcker i mig

ständigt är jag trasig
inför dig en darrande främling
fast ingen kommit närmare

alltid dessa steg ifrån
när tryggheten blir för intensiv
när du söker min hand
skiftar färgen i mitt ansikte

jag kan inte ge dig ro
för du hotar mitt hjärta
när du skrämmer mig så
när du älskar mig mer
än jag kan stå ut med
när jag älskar dig
så att jag nästan går sönder

då kan det verka
som min kärlek inte räcker
att du inte är min dröm
inte allt jag önskat

så fel ditt öga ser
jag vilseleder ditt hjärta
när jag darrar i mina skal
och inte ens du vackra själ
kan lugna mina stormar

förlåt mina brister
det jag inte kan
och inte vågar
håll mig hårdare denna gång
och jag ska stanna
lugn i din famn

låta dig älska mig
utan att tvivla
låta dig känna
att inget varit förgäves






Övriga genrer av devilsangel
Läst 340 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-24 10:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbart vacker dikt som berör och rör om i tankarna...
2009-02-25

  Mona*
Så skrämmande att låta kärleken segra. Tiilit, tillit.
2009-02-24

  zinna
En absolut bokmärke, så vackert, så sårt, och så allt för sant.
Kärleken är svår, längtan att släppa in den man älskar till den innersta vrå, osäkerheten och tryggheten...

Kramar dig
2009-02-24

  Ronny Berk
så vackert men villrådigt om kärleks längtan och längtans kärlek
2009-02-24

    ej medlem längre
Ömt och längtansfullt vackert! Kärlek är så mångsidig och ibland obegriplig...
Mycket fin!
2009-02-24

  Jan Linderoth
Mjukt hjärtas poesi med en kärna av glödande lava. Härligt och skrämmande på samma gång.
2009-02-24

  Cosmic Johanna
oooh...så starkt!

Kärlekens vägar är ibland kringliga...

Bra poesi.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel