Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga



rör mig inte brutalt
när jag försöker
vända mig bort
av trötthets nedslag

skugga

så kall i din förföljelse
omsluter mitt försvar
vad vill du ha
låt mig gå
följ inte efter

du andas alltför nära
med råa skratt
och hårda händer

så mörkt runt om
inuti och utanpå
du lägger dina spår
och jag blir aldrig fri




Fri vers av devilsangel
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-25 08:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Utsattheten...skörheten ...darrar i dina ord och gör ont att läsa
2009-02-25

    Bodil Sandberg
Att skygga det mörka..överskuggande..en viktig instinkt..som du här har gjort till stark och gripande poesi!!
2009-02-25

    Maria Malm
En obehaglig skugga att bli utsatt för..
2009-02-25

  Elaine.S VIP
Så utsatt är känsligheten i dina ord..en stämning som går att ta på...känner dina ord starkt!!
2009-02-25

  Regn & Grus
En tung skugga att värja sig från.. känner igen och tycker du uttrycker dig så oerhört bra.. dikten känns!!
2009-02-25

  zinna
Underbar dikt,
känner så allt för väl igenn känslan...
kram
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel