Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränkt.

Helt plötsligt.

Som om någon annonserat ut en
hel systembolagslastbil på rea

Sprangs jag över
Stampades jag på

Jag skar mig faktist
för jag hann först.

Det stillade min törst




Fri vers av Yrre VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-02-25 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP