Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2009


Direkt!


Jag vill

med ens

nu här

direkt!

från hand till fot

sluta vara människa

och fungera





för planeten.




Fri vers av Arowana
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-26 00:41



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härlig puls...

intressanta tankar väcks upp!
2009-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Planeten är tillspillogiven och kommer att gå under.
Jag vill fungera för Gud, vilket inte innebär att jag upphör att vara människa utan att jag blir människa fullt ut.
2009-02-26

  peter markurth
sience-ficktion tuce...
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana