Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som förra.


Bearbetning 3

När man står på ett ben ska man stå stadigt
och inte dråsa i backen som en
klubbad ko (jag är ju en tjej)

Och man ska inte bli arg när man
inte klarar av att lägga fyrkanter
och trianglar i rätt hål men
jag är ilsk av mig.

Dessutom blir man rätt irriterad av att bli
väckt var tredje timma för att visa att man
kan sträcka upp handen och benet.

Han på andra sidan kunde inte det och
jag var glad att jag inte var honom.

Att jag hade bättre ods att leva.

Nu ler jag snett kanske åt det (samvetskval)
eller för att jag inte kan annat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP