Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INRE STORM


Det blåser hårt
det mer än stormar
en tornado passerar inom dig
sökande en utväg.

Vulkanutbrott i mellangärdet
magtraktseruption
du mår inte särdeles väl?

Har du månne något olämpligt förtärt?
Eller är det kanske bara tiden,
själva tidsandan
som hastat dig ifatt?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-09-06 11:42



Bookmark and Share


  Propella
Det här var en kittlande text! Du har hittat fantastiska metaforer, gör tvärvändningar och lyckas knyta ihop det hela strålande.
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors