Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smörgåsbord

du blandar din tallrik med förrätter
experimenterar nyfiket
erfarenhet skaffas
ångrar går vidare
livets smörgåsbord
bjuder varmrätt
likt medelklassens liv
ljummet
potatis med ögon
frustrerande
köttbullar
lovar mer än dom håller
till livets efterrätt
sött färgstarkt omtumlande
går ej att förtära i stor portion

kaffe kaka o cognac
stärkande lugnande
avslut




Övriga genrer av jardan
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-01 20:43



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det var bra att få en konjak på slutet.....bra för matsmältningen!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan