Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Press

En tunna saltvatten pressar i mig
blinkar, tänker förvirrat
för att hålla det tillbaks
en strof, en blick, en text
och allt pressar på igen
genom muskler, naglar och ben
kanske trillar en eller två igenom
ner längs min kind.




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-06 17:39



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Känslosam finstämd lyrik
den andas kärleken
2007-10-26

  Sanningsägaren VIP
Så fin.. håll inte tillbaka, låt det fortsätta strömma ut som ord här.
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno