Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upphittad

till sist upphittad
genom tillit
vilja och mod

lystnad i tystnaden
fick hon svar på sin längtan
fann trygghet i mörkret
en möjlighet att ösa kraft

sen hände det bara
ljus




Fri vers av jardan
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-03 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan